"Voor elke reparatie kunt u bij ons terecht"

Onderhoud & Reparaties

Het regelmatig onderhouden van uw auto is niet alleen belangrijk voor de levensduur van uw auto maar ook voor uw veiligheid. Doorrijden met versleten onderdelen kan voor onveilige situaties zorgen, de auto beschadigd sneller en de kosten van reparaties zijn vaak hoger dan een auto die periodiek wordt gecontroleerd. Daarbij is de kans op pech kleiner, want met regelmatige controle weten we precies wat de staat van de auto is.

Een onderhoudsbeurt kan bij ons voordelig en snel. Net als bij de Algemene Periodieke Keuring zullen we bij eventuele reparaties u altijd informeren en overleggen wat er met uw auto gebeurd.

Vakkundig onderhoud met een scherpe prijs voor uw auto, bus, caravan, camper én lease auto kunt u bij Autotechniek Alfred Meijer terecht.

Altijd vervangend vervoer! 

Uw auto staat bij ons voor een onderhoudsbeurt, er moet een reparatie worden uitgevoerd of is het weer tijd voor de APK? Maar komt het niet uit omdat u andere afspraken heeft. Geen probleem, want bij ons krijgt u altijd en geheel gratis vervangend vervoer mee. 

Storingsdiagnose

Geeft uw auto een storing aan? Wij helpen uw auto graag weer storingsvrij de weg op. Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Hierdoor kunnen wij met de juiste apparatuur de fout lezen die op dat moment wordt aangegeven. We kunnen uitlezen wat de storing inhoud en daarna de juiste reparatie uitvoeren met altijd prijsopgave vooraf.