Over ons

Over ons

Wie is Alfred Meijer? 

“Na te hebben gestudeerd en hard te hebben gewerkt voor verschillende autobedrijven, was ik toe om voor mezelf te beginnen. Ik wilde persoonlijk contact met klanten, korte lijnen trekken, goed adviseren en meedenken met de klant.”

In 2007 besloot Alfred zijn eigen weg te gaan en te starten met een universeel autobedrijf in Surhuisterveen waar alles klopt. Alfred heeft bij diverse garages gewerkt en heeft hier geleerd hoe het moet en hoe het niet moet. “Ik heb er bewust voor gekozen om vanaf dag 1 op een duidelijke, open en eerlijke manier mijn autobedrijf te leiden” verteld Alfred.

Dat deze manier van werken de juiste is, is wel gebleken: in korte tijd kwam het eerste personeel in dienst omdat Alfred alleen de toestroom van klanten niet aankon. Tegenwoordig geeft Alfred leiding aan 1 monteur en werkt Geartsje, de vrouw van Alfred, mee in het autobedrijf Surhuisterveen. Klanten kunnen bij Alfred terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Het opgeruimde autobedrijf beschikt over de modernste apparatuur. Alfred is lid van BOVAG, is erkend door de RDW en lid van BIS.

Kortom: Uw auto is in vertrouwde handen bij Alfred Meijer. “Vakkundig, divers en uniek”

Jelle Dam, Surhuisterveen- Via klantenvertellen.nl
Uitstekende service en advies. Deskundig en klantvriendelijk personeel.
Jelle Dam, Surhuisterveen- Via klantenvertellen.nl