Service

Service

Service én kwaliteit, daar draait het allemaal om!

Service en kwaliteit, daar draait het allemaal om. We hanteren dan ook niet voor niets de slogan: “De vreugde van de kleine prijs is vaak van kortere duur, dan de ergernis van slechte kwaliteit.” Dit wil overigens niet zeggen dat wij u een hoge prijs laten betalen, integendeel. We willen de  beste kwaliteit leveren voor een scherpe prijs en geen haastwerk met slecht materiaal.

Daarbij willen we de klanten meer bieden dan alleen een nieuwe auto of het onderhoud en reparaties hiervan. We vinden het belangrijk dat we u als klant optimaal kunnen helpen zodat u veel onder een dak kwijt kan. Zo bieden wij bijvoorbeeld de Bovag pechhulp service aan, mocht u een specifieke auto willen dan gaan we hier naar opzoek en we kunnen u vervangend vervoer aanbieden.

 

Bovag Pechhulp

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Met de BOVAG pechhulp komen wij u persoonlijk weer de weg op helpen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

Scherpe tarieven
We krijgen de vraag geregeld: is het niet heel duur om ons in te schakelen voor pechhulp onderweg? Niets is minder waar. BOVAG Pechhulp is juist heel voordelig. Vanaf 40 euro per jaar bent u verzekerd van kwalitatieve hulp bij pech in Nederland.

U kunt uw eigen pechhulpservice samenstellen en betaald alleen voor datgene wat u ook werkelijk nodig heeft. Zo kunt u aangeven dat u ook in het buitenland verzekerd wilt zijn van snelle pechhulp. Voor slechts 17,50 euro extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen.

In tegenstelling tot sommige andere pechhulpdiensten staat BOVAG Pechhulp niet op naam van een specifieke persoon, maar op het kenteken van uw auto. Krijgt iemand anders pech met uw auto? Ook dan kan deze bestuurder rekenen op hulp van het autobedrijf dat uw auto het beste kent.

Krijgt u verder dan 25 kilometer van huis pech met de auto? Dan komen niet wij, maar een ander BOVAG-autobedrijf u helpen. In totaal zijn er in Nederland maar liefst 6.000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij de BOVAG. Dus waar u ook strandt, u profiteert altijd van de vertrouwde BOVAG-mobiliteit en -kwaliteit.